Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

London Bootcamp

As part of the DeFINE Bootcamp series, London College of Fashion – University of the Arts London in collobaration with Fashion District will be leading the London Bootcamp session between the 5th – 6th June. During the two day bootcamp session; there will be a series of inspirational talks, interactive workshops and exercises to develop your business idea.

If you are a start-up or SME working within the fashion supply chain or developing new technologies, we invite you to apply for the London Bootcamp and join our DeFINE Network community to contribute to the development of the European Fashion-tech Innovation network.

Who Should Attend
Bootcamps are designed for start-ups and SMEs to develop their business ideas.

How to register
Complete the online London Bootcamp application form.

Application deadline is 29 April, 2019. Your application will be reviewed by the DeFINE partners and we will be in touch to confirm your attendance.

Successful applicants will be notified on Wednesday 8th May 2019. Due to high volumes of applications we may not be able to provide feedback.

Limited spaces available and terms and conditions apply.

Costs
All DeFINE events are free to register.

Travel and Accommodation
Attendees are responsible for travel and booking their own accommodation.

Contact Us
If you have any questions about attending an Info Day please email contact@define-network.eu.

Alternative Events
If you can’t make it to London Bootcamp, don’t worry. You might also be interested in applying to Berlin Bootcamp taking place 24 – 25 June 2019 –  keep an eye on this event, as more details will be shared soon.

Hourly Schedule

Day 1: Talks and Workshops

10.30am - 11am
Arrival & registration
11am - 11.20am
Welcome
About DeFINE & what to expect from the Bootcamp
11.20am - 12pm
Keynote
Contextualizing ‘what is the future of fashion retail?’
12pm - 1.15pm
Centre for Fashion Innovation workshop
Explore the art of storytelling based around the business model. Pitch your idea to your peers and experts. Create a resilient start-up and complete your business model canvas.
1.15pm - 2pm
Lunch
2pm - 3.45pm
Business Model Canvas
3.45pm - 4pm
Tea Break
4pm - 4.10pm
Fashion District
A hub for fashion innovation in East London
4.10pm - 4.50pm
Industry insight
4.50pm - 5.30pm
Fashion Innovation Agency
case studies of inspirational fashion-tech projects
5.30pm - 7pm
Networking Drinks

Day 1: Allocated 1-1 Session with Mentors. Most sessions take place at the same time as talks and workshops.

1.20pm - 1.40pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
1.40pmpm - 2pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
3.20pm - 3.40pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
3.40pm - 4pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
4.20pm - 4.40pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
4.40pm - 5pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation

Day 2: Talks and Workshops

9.30am - 9.45am
Introduction to day 2
9.45am - 10.15am
Industry Insight
10.15am - 10.30am
Tea Break
10.30am - 11.30am
Workshop 1: Marketing
11.30am - 12.30am
Workshop 2: Investment Strategy
12.30pm - 1.15pm
Lunch
1.15pm - 2.15pm
Workshop 3: IP Strategy
2.15pm - 3pm
Panel discussion with a line up of start-ups & SMEs experiences
3pm - 3.20pm
Tea Break
3.20pm - 4pm
Presentation on the mentoring programme
4pm - 4.30pm
Keynote
4.30pm - 4.45pm
Closing remarks

Day 2: Allocated 1-1 Session with Mentors. Most sessions take place at the same time as talks and workshops.

10.30am - 10.50pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
11am - 11.20am
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
11.30am - 11.50am
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
12pm - 12.20pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
1.15pm - 1.35pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation
1.45pm - 2.05pm
Allocated Mentoring Session
20 minutes, 5 mentors in Innovation, Manufacturing, Investment readiness, Tech support, Marketing and Ideation

Date

Jun 05 2019 - Jun 06 2019

Time

10 h 30 min - 19 h 00 min

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jun 05 2019 - Jun 06 2019
  • Time: 05:30 - 14:00

Location

Stratford
Stratford, London, UK
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *